Vi hjelper deg med sosiale medier

Vi hjelper deg gjerne med markedsføring på sosiale medier. Vi kan drifte kanaler dine, legge opp en strategi for sosiale medier, og ta oss av annonsering på Facebook, Instagram og LinkedIn.
Jeg vil leie en digital markedsfører

Hva er sosiale medier?

Sosiale medier har revolusjonert måten vi kommuniserer på. Fra å bruke Facebook til å fortelle de 129 følgerne dine at du spiste kylling curry til middag i 2007, kan et kjapt Google-søk informere oss om at det er over to millioner som søker etter “markedsføring på sosiale medier”.

Det er ingen tvil om at det er viktig å være synlig i sosiale medier, men det holder ikke å bare opprette en Facebook- eller Instagram-konto. Sosiale medier må planlegges, pleies og prioriteres. Og ikke minst analyseres. Skal du dele innhold, bør du også måle effekt. Det er heller ikke sikkert at akkurat du skal prioritere å være like synlig i alle kanaler, det vil variere ut fra bransje, behov og budskap. La oss hjelpe deg, så kan du bruke tiden på å perfeksjonere curryen din.

“Sosiale medier er din bedrifts ansikt utad. Det er viktig å fremstå som profesjonell, samtidig som du skal snakke på en måte som engasjerer målgruppen din. Tenk strategisk, sett konkrete mål og vær kreativ.”
– Karoline Mangersnes-Moe, Digital markedsfører

Innen sosiale medier kan vi hjelpe deg med:

  • Strategi for sosiale medier (SoMe).
  • Design, drift og analyse av SoMe-kanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube og Snapchat. Vi hjelper også til med annonsering på Facebook, LinkedIn og Instagram.
  • Finne riktig balanse av kommersielt innhold til din målgruppe.
  • Planlegge, måle og bruke sosiale medier effektivt og målrettet for å oppnå dine mål.
  • Always-on mentalitet og et kreativt sinn for å skape ønsket effekt.
  • Ha et bevisst forhold til omdømme og kommunikasjonsarbeid.

Hvordan vi jobber:

  1. Sammen blir vi enige om hvilke kanaler som passer for dere, og konkretiserer mål og målgrupper.
  2. Vi lager en redaksjonsplan for de ulike kanalene. Deretter deler vi innholdet til riktig tid, og annonserer med avtalt budsjett. Vi kan også sette opp profiler i de ulike kanalene.
  3. Du får en resultatrapport hver måned, sammen med en vurdering av innholdet som har blitt publisert og annonsert. Vi gir deg videre anbefaling på de ulike postene, og for veien videre.
Pc på bord og person er på telefon

Skal vi ta en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg med sosiale medier?

Ja, gjerne