Vi hjelper deg med

Sosiale medier

Sosiale medier bilde av telefon og høretelefoner

Vi hjelper deg gjerne med markedsføring på sosiale medier. Vi kan drifte dine kanaler, legge opp en strategi for sosiale medier, og ta oss av annonsering på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Sosiale medier har revolusjonert måten vi kommuniserer på. Fra å bruke Facebook til å fortelle de 129 følgerne dine at du spiste kylling curry til middag i 2007, kan et kjapt googlesøk informere oss om at det er over to millioner som søker etter “markedsføring på sosiale medier”.

Det er ingen tvil om at det er viktig å være synlig i sosiale medier, men det holder ikke å bare opprette en Facebook- eller Instagram-konto. SoMe må planlegges, pleies og prioriteres. Og ikke minst analyseres. Skal du dele innhold, bør du også måle effekt. Det er heller ikke sikkert at akkurat du skal prioritere å være like synlig i alle kanaler, det vil variere ut fra bransje, behov og budskap. La oss hjelpe deg, så kan du bruke tiden på å perfeksjonere curryen din.

“Siden sosiale medier gir bedriften din et ansikt utad, bør du være tro mot din egen merkevare. Det er viktig å fremstå profesjonelt. Samtidig kan du snakke med kundene dine på et personlig nivå.”
– Kristina Løvbakken, Performance Spesialist

 

Innen sosiale medier kan vi hjelpe deg med:

  • Strategi for sosiale medier (SoMe).
  • Design, drift og analyse av SoMe-kanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube og Snapchat. Vi hjelper også til med annonsering på Facebook, LinkedIn og Instagram.
  • Finne riktig balanse av kommersielt innhold til din målgruppe.
  • Planlegge, måle og bruke sosiale medier effektivt og målrettet for å oppnå dine mål.
  • Always-on mentalitet og et kreativt sinn for å skape ønsket effekt.
  • Ha et bevisst forhold til omdømme og kommunikasjonsarbeid.

 

Sånn jobber vi med sosiale medier:

  • Sammen blir vi enige om hvilke kanaler som passer for dere, og konkretiserer mål og målgrupper.
  • Vi lager en redaksjonsplan for de ulike kanalene. Deretter deler vi innholdet til riktig tid, og annonserer med avtalt budsjett. Vi kan også sette opp profiler i de ulike kanalene.
  • Du får en resultatrapport hver måned sammen med en vurdering av innholdet som har blitt publisert og annonsert. Vi gir deg videre anbefaling på de ulike postene, og for veien videre.

Skal vi ta en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg med dine sosiale kanaler?

Ja takk!