Vi hjelper deg med

Nettside og nettbutikk

Bilde som illustrerer nettside og nettbutikk, med butikkhylle og handlevogn

Nettsiden eller nettbutikken er navet i de fleste virksomheters digitale liv. Det er dit du vil rute trafikk fra søkemotorer og sosiale medier, og det er der du vil at kundene dine skal stoppe opp, bli fanget, lære – og konvertere. Vi hjelper deg enten du trenger en helt ny nettløsning eller vil oppgradere den du har. Og selvfølgelig kan vi både webdesign, SEO, innhold og prosjektledelse.

En dårlig nettside eller nettbutikk kan irritere kundene dine. Hvis de ikke finner det de leter etter vil de forlate deg til fordel for en konkurrent. Og hvis de ikke forstår hva du gjør eller hva du kan tilby, så er det ikke sikkert de blir der lenge nok til å finne ut av det.

Det krever mange ingredienser for å lage en god nettløsning: Den bør skille seg ut, være brukervennlig, ha et tydelig budskap, være rask og ha gode bilder. Og ikke minst; den må ha godt og relevant innhold som er søkemotoroptimalisert. Strukturert og kompetent prosjektledelse med litt teknisk innsikt er også en suksessfaktor. Ganske mye å tenke på, med andre ord. Unngå mange kokker og mye søl, og overlat jobben til oss. Vi er plattformuavhengige og har bred erfaring med ulike CMS-verktøy.

«Pass på at nettløsningen din er intuitiv og lett å forstå for dem som bruker den aller første gang. Budskapet ditt må være tydelig. Kunden må vite hvor de finner informasjonen de trenger, uten å bli forvirret eller frustrert.»
Helene Lambrechts Kværner, markedssjef

Innen nettløsninger kan vi hjelpe deg med:

Sånn jobber vi med nettsideprosjekter:

  • Sammen definerer vi en plan for din nye nettside: Mål, nøkkelbudskap og funksjonalitet, og ikke minst prosjektplan.
  • Vi ser på webdesign i forhold til din grafiske profil, og blir enige om hvilken plattform som er best egnet.
  • Vi utarbeider nytt innhold eller optimaliserer eksisterende innhold, alltid med fokus på SEO
  • Vi leverer en nøkkelferdig nettside med alt av innhold, design og navigasjon.
  • Vi er leverandøruavhengige og foreslår den løsningen som er best egnet for deg og din bedrift. Vi har erfaring med en lang rekke CMS-løsninger som WordPress, Joomla, Magento, EPIserver og eZ publish, samt mindre, malbaserte løsninger som Wix eller Squarespace.

Skal vi ta en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med nettsiden din?

Ja takk!