Hva er marketing for hire?

Marketing for hire er en fleksibel, kostnadseffektiv og innovativ konsulenttjeneste, hvor du leier én eller flere markedsførere, for en kortere eller lengre periode. Unngå å stagnere der tid, kapasitet eller den interne kompetansen ikke strekker til. Lei en markedsfører som løser dine behov.

Les mer om marketing for hire

Hvorfor velge Marketing for hire?

Du kan leie en markedsføringskonsulent som kan avlaste bedriften din når det er mye å gjøre, når du må erstatte en ansatt eller har behov for en fagekspert.

Når du benytter deg av marketing for hire, kan du justere leveransen og rullere ressurser etter ditt behov. Enten du skal styrke avdelingen din eller trenger påfyll av kompetanse, er marketing for hire løsningen. 

5 grunner til hvorfor du bør velge marketing for hire:

  • Du får rask tilgang til kritisk markedsføringskompetanse
  • Du får en fleksibel arbeidsstokk, men stabil og helhetlig markedsføring
  • Du får markedsførere med utenfraperspektiv – som jobber innenfra
  • Du får økt kvalitet på markedsføring og leads
  • Du får en skalerbar løsning med lav risiko

Her kan du lese mer om flere fordeler ved marketing for hire

Situasjoner hvor marketing for hire er løsningen

Ansatte i sofa. Foto

De fleste markedsavdelinger har en hektisk hverdag. Til tider oppstår uforutsette situasjoner og perioder med ekstra press, som det ikke er lett å ta høyde for.

Det finnes mange situasjoner der marketing for hire er en fornuftig løsning. De mest vanlige er:

  • Overgangsperiode frem til ansettelse
  • Permisjoner og sykemeldinger
  • Rådgivning og kurs
  • Behov for et markedsteam/Ingen intern markedsavdeling
  • Kampanjer og prosjekter

Les mer om de situasjonene hvor det er smart å benytte marketing for hire.

Slik kommer du i gang med marketing for hire:

1: Første kontakt

Når du kontakter oss vil vi avdekke behov, omfang og tidsaspekt. Du kan ta kontakt på telefon og e-post, eller via kontaktskjema som du finner på nettsiden vår.

2: Kompetanseprofil

Deretter matcher vi forespørselen med riktig konsulent. Når vi har noen forslag til deg, får du oversendt konsulentens kompetanseprofil.

3: Bli kjent

Når du har kommet frem til en eller flere konsulenter du mener vil passe til oppdraget, setter vi opp et møte for å bli bedre kjent. 

4: Signering

På dette tidspunktet er omfang og lengde på oppdraget diskutert. Vi kan signere en avtale og konsulenten kan begynne til avtalt dato. Du får regelmessig oppfølging av din kontaktperson underveis i oppdraget.

Roller

Roller vi kan fylle

Marketing for hire gir deg tilgang til et variert utvalg av kompetanse og fageksperter. Våre markedsførere er fagsterke både på strategisk og operativt nivå. 

Vi finner en konsulent som matcher den kompetansen du mangler. Slik gir vi deg en fleksibel løsning som dekker den eller de rollene du har behov for i selskapet ditt.

Se alle rollene vi kan fylle

Hos oss i har vi et bredt spekter av konsulenter som dekker:

Markedssjef Digital markedsfører CMO Markedsavdeling Designer Innholdsprodusent Performance rådgiver Strategisk rådgiver Brand manager Inbound spesialist Webredaktør

Kunder

Hvilke kunder benytter seg av marketing for hire?

Ambisiøse selskaper med klare mål om markedsposisjon, vekst og salg, fra et bredt spekter av bransjer velger å leie inn våre markedsførere. Vår erfaring innen alt fra teknologi til varehandel og kosmetikk har gjort oss tilpasningsdyktige, og gitt oss en unik forståelse for faget.

Les mer om hvordan våre kunder opplever å benytte marketing for hire

Fagområder

Fagområder vi kan dekke

Les mer om fagområder vi kan dekke

Fagområdene vi har, og som du kan benytte deg av med marketing for hire:

Markedsstrategi og markedsplan Content Marketing Nettside og nettbutikk Inbound Marketing Marketing automation SEO og SEM Design Performance marketing Sosiale medier Kundereise Merkevarestrategi PR og kommunikasjon

Ønsker du å komme i gang med marketing for hire?

Ja, gjerne