Lei en brand manager

Det skjer store endringer innen retail og Fast-Moving Consumer Goods om dagen, og det dukker jevnlig opp behov for midlertidige løsninger i en kortere periode – for eksempel i forbindelse med foreldrepermisjoner, ansettelsesprosesser eller omorganiseringer.

Stadig flere kjente merkevarer tar kontakt med oss for å leie inn en produktsjef, en brand manager eller en kategoriansvarlig, og vi har flere dyktige konsulenter med relevant bakgrunn.

Jeg vil leie en brand manager

Hva kan brand managere våre løse for deg?

En brand manager tar ansvar for å lede markedsføringsprosjekter i ulike markeder og kundegrupper. Brand managere våre har hands-on erfaring med innholdsmarkedsføring, merkevarebygging og direkte kundekommunikasjon på tvers av land og regioner, med fokus på retail. De kan også fungere som bindeledd mellom partnere, interne ressurser og eksterne mediebyråer.
Caroline smiler og lener seg på skap

Når kan det lønne seg
å leie en brand manager eller produktsjef?

En brand manager eller produktsjef hos oss kan dekke flere midlertidige behov. Vi er fleksible, og sammen finner vi løsningen som passer for deg og bedriften din. Noen trenger en vikar i en definert periode, mens andre trenger noen på prosjektbasis. Her er noen eksempler på situasjoner hvor brand managerne våre kan bistå:

  • Akutt sykemelding eller langtidssykemelding
  • Foreldrepermisjon
  • I påvente av fast ansettelse
  • I perioder med økt «trykk» og behov for ekstra ressurser

Vil du vite mer om hva brand managerne våre kan gjøre for deg?

Ja, gjerne