Lei en ressurs

Brand manager

Bilde av brand manager Ida Kristin Jensen

Det skjer store endringer innen retail og FMCG om dagen, og det dukker jevnlig opp behov for midlertidige løsninger i en kortere periode, for eksempel i forbindelse med foreldrepermisjoner, ansettelsesprosesser eller omorganiseringer. Stadig flere kjente merkevarer tar kontakt med oss for å leie inn en produktsjef, en brand manager eller en kategoriansvarlig, og vi har flere dyktige konsulenter med relevant bakgrunn.

Jeg vil leie en brand manager
Helene siler og jobber på MAC

Når er det nyttig å leie en brand manager eller produktsjef?

En brand manager eller produktsjef hos oss kan dekke flere midlertidige behov. Vi er fleksible, og sammen finner vi løsningen som passer for deg og din bedrift. Noen trenger en vikar i en definert periode og andre trenger noen på prosjektbasis. Her er noen eksempler på situasjoner hvor våre brand managere kan bistå:

  • Akutt sykemelding eller langtidssykemelding
  • Foreldrepermisjon
  • I påvente av fast ansettelse
  • I perioder med økt «trykk» og behov for ekstra ressurser
Portrett av Kjersti

Hva kan våre brand managere løse for deg?

En brand manager tar ansvar for å lede markedsføringsprosjekter i ulike markeder og kundegrupper. Våre brand managere har hands-on erfaring med innholdsmarkedsføring, merkevarebygging og direkte kundekommunikasjon på tvers av land og regioner, med fokus på retail. De kan også fungere som bindeledd mellom partnere, interne ressurser og eksterne mediebyråer.

Vil du vite mer om hva våre brand managere og produktsjefer kan gjøre for deg?

Ja takk!

Våre brand managere

Portrettbilde av Ida Kristin

Ida kristin jensen
Retail | Markedsstrategi | Merkevare