Vi hjelper deg med markedsstrategi og markedsplan

For at du skal nå målene dine må du sette retningen for arbeidet som skal gjøres. Når retningen er satt må det lages en plan for å iverksette strategien.

Styrken vår er å kombinere strategisk og operativ markedsføring. Nettopp derfor er vi så gode på å utvikle markedsstrategier og markedsplaner som faktisk fungerer.

Jeg vil leie en markedssjef

Hva er markedsstrategi og markedsplan?

Forestill deg at du har utviklet et produkt eller en tjeneste som du mener er helt unikt og nyttig. Hvordan skal du klare å bli synlig og kjent i målgruppen din, og hvordan skal du skille deg ut? Konkurransen er stor og nåløyet trangt. Du har ikke mange sjansene til å plassere merkevaren din riktig. Les mer om merkevarestrategi her. 

En markedsstrategi setter retningen for ditt markedsarbeid. Den beskriver hvilken posisjon bedriften din skal ta på sin konkurransearena, og hvilke tiltak som skal til for å ta den ønskede posisjonen. Det er en overordnet plan med fokus på langsiktighet. Når markedsstrategien er satt er det på tide å lage en markedsplan. Det er en detaljert oversikt over aktiviteter som skal gjennomføres for å sette markedsstrategien i live.

Uten en god plan er det lett å tråkke feil. Vi jobber best med markedsføring når vi kan bruke innsikt og klare målsettinger til å lage en gjennomført og effektiv markedsstrategi. Sindre Pernell Nordby, Markedssjef

Innen markedsstrategi og markedsplan kan vi hjelpe deg med:

  • Utarbeide en operativ markedsplan med kanalvalg
  • En konkret aktivitetsplan med mål for hver aktivitet
  • Sette opp markedsbudsjett med anbefalt mediespend i eksterne medier
  • Lage redaksjons- og publiseringsplan for innhold i ulike kanaler
  • Sette plan for måling og optimalisering av aktiviteter

Hvordan vi jobber:

  1. Sammen definerer vi målene dine.
  2. Vi utarbeider en markedsplan basert på en markedsanalyse av marked, kunder, konkurrenter og medarbeidere.
  3. Vi hjelper deg å sette opp et markedsbudsjett med utgangspunkt i mål, målgruppe og virkemidler.
  4. Vi hjelper deg med å lage en aktivitets- og markedsplan for innhold som skal publiseres, når det skal ut, og i hvilke kanaler det skal være synlig.
Pc på bord og person er på telefon

Skal vi ta en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg med markedsstrategi og markedsplan?

Ja, gjerne