Vi hjelper deg med content marketing

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring som det heter på norsk, er en effektiv måte for deg å spre budskapet ditt på. Hos oss er vi opptatt av å lage godt innhold – ikke bare innhold. Vi hjelper deg med korte og lange tekster tilpasset de aktuelle kanalene, og legger alltid vekt på SEO.

Jeg vil leie en innholdsprodusent

Hva er content marketing?

Content marketing handler om å fange målgruppens interesse med innhold som engasjerer dem der de er, til rett tid. Vi må bryte gjennom reklamestøyen vi omgir oss med, og gi kundene noe de faktisk har bruk for. Nøkkelen ligger i å være en god historieforteller som engasjerer med nyttig og relevant innhold, fritt for salgsfremmende budskap. Økt digitalisering og sosiale plattformer har åpnet opp for nye, kreative måter å presentere innhold på – så her gjelder det å henge med i svingene uten å bli svimmel. Vi digger svingete veier, ulike kanaler og nye kommunikasjonsformer, og hjelper deg å finne den beste veien til kundenes hjerter og hoder.

«Innholdsmarkedsføring handler ikke bare om å selge produkter og tjenester – å skrive godt innhold handler om å fortelle historier som berører liv, bygger tillit, og skaper varige relasjoner».
– Carl Næss, digital markedsfører 

Innen content marketing kan vi hjelpe deg med:

  • Godt innhold: Vi skriver korte og lange tekster ut fra ditt behov – alt fra blogginnlegg og tjenestetekster til pressemeldinger eller korte SoMe-snutter. Selvfølgelig alltid tilpasset de aktuelle kanalene.
  • SEO: Vi legger alltid vekt på søkemotoroptimalisering, og blir veldig glade hvis vi kan hjelpe deg med en nøkkelordsanalyse.
  • Bilder: Vi er noen racere til å velge riktige bilder som passer til ditt uttrykk. Og du ønsker det fotograferer vi gjerne.
  • Alle typer videoer: Noen kan vi lage for deg, og på større prosjekter samarbeider vi med profesjonelle videoprodusenter.

Hvordan vi jobber:

  1. Konkretiserer hva du ønsker å oppnå med innholdet ditt, og hvilke temaer du vil fokusere på.
  2. Definerer målgruppene du vil nå ut til, og bestemmer hvilke kanaler som er best egnet.
  3. Setter opp en enkel redaksjonsplan som sikrer struktur i alt innhold.
  4. Produserer alt fra Facebook-innlegg til lengre tekster som blogginnlegg, nyhetssaker og kundereferanser, alltid med fokus på SEO.

Skal vi ta en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg med content marketing?

Ja, gjerne