Vil du ha en bit av

Markedssjefene?

Grunderne av Markedssjefene Kjersti og Trine

Se for deg at du trenger en markedsfører, og plutselig får du tilgang til en av landets beste markedsavdelinger. Litt for godt til å være sant? La oss få presentere Markedssjefene.

Hos oss jobber mange av landets mest dedikerte markedsførere med å skape verdier for over 100 norske selskaper. Entusiasme, vinnerkultur og lidenskap for faget ligger i blodet vårt. Det gjør oss til en faglig sterk, uredd og fremoverlent gjeng.

Siden oppstarten i 2013 har gründerne Kjersti og Trine jaktet på de rette folka for å være med å realisere drømmen om å gi alle norske selskaper, lite som stort, muligheten til å ha en komplett og kompetent markedsavdeling. Jakten har resultert i 45 dyktige konsulenter så langt, fordelt på tre avdelinger – i Oslo, Bergen og Stavanger.

Våre konsulenter har ulik spisskompetanse innen markedsføring. Det betyr at uansett hva slags behov du har, har vi folk som kan fylle rollen. Og selv om du bare bruker én av oss får du tilgang på hele vårt faglige miljø. Vi spiller hverandre gode, og gir oss aldri i kampen om bedre resultater. Det kommer deg som kunde til gode.

For oss er alle kunder like viktige. Vi trigges av å skape verdi og utnytte de mulighetene som ligger i våre kunders markeder. Og det adrenalinkicket vi får når du når dine mål er likt, uavhengig om du er «bakeren på hjørnet» eller et stort konsern.

Les mer om hva vi kan Kontakt oss

Vi tar personvern på alvor, les mer om det her: Personvern / Cookies.
Her finner du selskapsinformasjon om Markedssjefene.