Dyktige markedsførere står klare til å hjelpe deg

Har du behov for en markedsfører, en spesialist eller en hel markedsavdeling? Hos Markedssjefene kan du leie markedsførere, når du vil og så lenge du vil.

En markedsførers rolle blir mer og mer kompleks. Det er behov for både strategiske og operative ressurser, og spesialister på hvert enkelt fagområde. Med marketing for hire, får du en fleksibel løsning som dekker den eller de rollene du har behov for.

Om oss

Siden oppstarten i 2013 har gründerne Kjersti og Trine gitt norske selskaper muligheten til å ha en komplett markedsavdeling. I dag står både sterke merkenavn og vekstselskaper på kundelisten, og våre dyktige konsulenter står klare til å hjelpe deg med markedsføring i Oslo og Bergen.

Konsulentene våre er spesialister på markedsføring både på operativt og strategisk nivå. Hvert år hjelper vi over 100 norske selskaper med deres markedsføringsbehov, noe som har gitt oss en unik bransjeerfaring.

Uansett om du trenger en ekstra markedsressurs i en kortere eller lengre periode, vil vi sørge for at du får erfarne fageksperter på plass i løpet av kort tid. Kanskje skal din dyktige markedsfører ut i permisjon eller er sykmeldt og du trenger en erstatter. Eller du skal ansette, og har behov for en som kan utføre markedsføringsaktivitetene fram til den nye markedsføreren er på plass.

Konsulentene våre er fagsterke, fremoverlente og hyggelige å ha som nye arbeidskollegaer. Vi setter oss stadig inn i nye problemstillinger og kommer raskt i gang med gode leveranser. Og skulle behovet ditt endre seg underveis, kan du justere både omfang og varighet av oppdraget.

Kan marketing for hire være noe for selskapet ditt? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser fram til å høre fra deg!

Les mer om hva vi kan Kontakt oss

Vi tar personvern på alvor, les mer om det her: Personvern / Cookies.