Marketing for hire

Har du ikke behov for å ansette en markedsfører på heltid, men trenger kontinuerlig tilgang på markedsføringskompetanse? Da kan du leie en marketingressurs for en kortere eller lengre periode.

Rollen som markedssjef har endret seg drastisk de siste årene. Det er ikke lenger nok å være generalist som markedssjef, en markedsavdeling må ha flere spesialister som er gode på å skape godt og kreativt innhold, måle effekt og optimalisere kampanjer og brukeropplevelse, ha innsikt i data- og teknologi og mere til.

Så hva er egentlig marketing for hire? Mange små og mellomstore virksomheter har verken behov eller økonomi til å ansette denne kompetansen på heltid. Mange har heller ikke oversikt over hva de faktisk har behov for, eller hva som er mulig. Hos Markedssjefene kan du få akkurat den kompetansen du trenger i det omfanget du ønsker, og alltid med oppdatert kompetanse. Trenger du en strategisk anlagt markedssjef, en ekspert med spisskompetanse eller en supereffektiv markedskonsulent? Vi har dem alle sammen, og du kan leie dem som en markedsavdeling eller hver for seg. Ønsker du at vi sitter hos deg gjør vi selvfølgelig det. Og har du ad hoc-behov stiller vi på sekundet. Full fleksibilitet er noe av det viktigste vi leverer til deg som kunde.

Siden oppstarten i 2013 har Markedssjefene vokst fra to til 16 personer. Mer enn 100 selskaper har fått bistand fra Markedssjefene de siste fem årene. Kundene våre spenner fra større medie- og retailbedrifter til mindre IT—og konsulentselskaper, entreprenører og mange andre spennende selskaper innen B2B og B2C. Se hvilke kunder vi jobber med her.

Vi løser de fleste utfordringer innen marketingområdet (og en god del utenfor). Fra strategi og plan, design, web og innhold til full drift av sosiale medier og alle typer digital annonsering på alle flater. Vi bistår også med store lanserings- og kjennskapskampanjer, workshops, events, kundereiser, markedsundersøkelser og mye, mye mer. Engasjementene kan være fra 100 % stilling for å dekke en svangerskapspermisjon eller en sykemeldingsperiode, til et par timer i måneden for å sende ut nyhetsbrev. Les mer om våre tjenester her.

Markedssjefene er spesialister på markedsføring, og tilpasser alltid omfanget til kundens behov. Vår kombinasjon av erfaring, kompetanse og personlighet gir vekst for din virksomhet. Vi er din markedsavdeling.

Har du behov for en dyktig markedsfører? Kontakt oss her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!