Hvilke fagområder du trenger avhenger av behovet ditt

For å lykkes med markedsføring er du nødt til å ha en variert og innholdsrik verktøykasse. Ingen markedsfører kan løfte denne verktøykassen alene, og derfor vil behovet for flere personer med ulik spisskompetanse være hensiktsmessig for å nå dine markedsføringsmål. 

Trenger du en konsulent som trigges av å skape verdi og utnytte de mulighetene som finnes i din bransje og i ditt marked? Vi motiveres av å nå de målene som er satt for din virksomhet, enten du driver et lite selskap som for eksempel “Bakeren på hjørnet”, eller du jobber i et stort IT-konsern.

Markedssjefenes kvalitetsstempel

Strategi og planlegging

For at du skal nå målene dine hjelper våre markedsførere deg med både kundereise og strategi, og setter opp en markedsplan som understøtter den overordnede markedsstrategien.

Kundereise Merkevarestrategi Markedsstrategi og markedsplan

Innholdsproduksjon og publisering

Spesialistene våre produserer tekst, bilder, video og annet markedsmateriell for ulike målgrupper og sørger for at dette blir riktig kommunisert i de ulike kanalene.

Grafisk design PR og kommunikasjon Sosiale medier Content marketing

Salg og konverteringer

For å skape resultater er det viktig å bruke de riktige markedsaktivitetene til rett tid. Vi hjelper deg på alle punkter innen den digitale kjøpsreisen.

Inbound marketing Performance marketing SEO og SEM Nettside og nettbutikk Marketing automation
Personer sitter rundt et bord og snakker

Ønsker du å ta en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg?

Ja, gjerne