Faglig innhold

Vi digger å holde oss oppdatert på faget vårt, og vi er ikke redde for å kaste oss over nye prosjekter eller utfordringer. Og siden vi er en gjeng dedikerte markedsførere med ulik spisskompetanse, sitter vi på bøttevis med nyttig kunnskap, tips og triks.

Dette vil vi dele med deg! På denne siden finner du maler og guider med faglig innhold og inspirasjon.

Guider Maler

Guider

Guide: Markedsføringstrender 2023

Verden er i rask endring og kunders forventninger til selskaper øker stadig. Markedsføring i 2022 har stilt høyere krav til digital kompetanse, og engasjement i det som skjer rundt rundt oss i samfunnet – og dette vil bare fortsette videre inn i 2023.

 

Last ned guide

Guide: Slik bygger du en moderne salgsavdeling

Salgsavdelingen har ikke de samme forutsetningene for å påvirke kundene på samme måte som før. Færre fysiske møter og kjøpere bruker mer tid på på å samle informasjon, gjør at de trenger mer tid på å bestemme seg. I denne guiden viser vi hvordan du kan tenke nytt for å beholde kundene.

Last ned guide

Guide: Slik lykkes du med din digitale salgsstrategi

En digital salgsstrategi handler om å forstå kundereisen og bør være en forlengelse av bedriftens salgsstrategi. Målet med en effektiv digital salgsstrategi er å gi salg innhold, ressurser, systemer og verktøy, slik at de effektivt kan signere flere kunder.

Last ned guide

Kom i gang med smart content marketing

Mangler du en effektiv plan for innholdsmarkedsføringen din?

Last ned guiden vår, og få full innsikt i de verktøyene, strategien og metodene du trenger. Vi gir deg konkrete eksempler, nyttige tips og triks – her får du et slagverk som gir deg en flying start!

Last ned guide

Sjekklisten for SEO

Drømmer du om høyere rangering og økt synlighet på Google, men usikker på hvor du skal begynne? I et hav av verktøy, tips og metoder, deler vi vår beste sjekkliste for søkemotoroptimalisering (SEO).
Last ned sjekklisten

Markedssjefenes guide til en optimal nettside

Nettsiden er navet i all markedsføringen du gjør. Det er hit du ideelt sett sender målgruppen din. Men hvordan optimaliserer du nettstedet ditt, og sikrer økt konvertering fra besøkende?

Last ned guiden vår, og få innsikt, tips og triks for å optimalisere nettsiden din –alt samlet i én PDF!

Last ned guide

Guide: Start en markedsavdeling

Bedrifter som er i oppstartsfasen delegerer ofte markedsarbeidet mellom de ansatte – både mellom gründere og partnere. Når behovet for en separat markedsavdeling melder seg, ønsker vi å kunne tilby deg en enkel, gratis guide for å komme i gang.

I guiden vil du finne 7 enkle steg som vil få prosjektet i gang, og ikke minst lede deg i riktig retning.

Last ned guide

Sjekklisten for brief til byrå

For å få mest mulig verdi ut av dine kampanjer er det viktig at du og byrå snakker samme språk og forstår hverandre.
Derfor har vi laget en sjekkliste med punkter man bør gå gjennom slik at dere sammen finner den beste løsningen for din kampanje.
Last ned sjekklisten

Sjekklisten for deg som vil øke ROI og salg

Har du tatt pulsen på markedsføringen din? Det kan være overveldende og komplisert å favne over alt du burde gjøre av markedsaktiviteter. Derfor har vi laget en sjekkliste med de viktigste grepene du bør gjøre om du vil øke ROI og salg.

Last ned sjekklisten vår gratis og få nødvendige tips og informasjon om hvordan du og din bedrift kan komme i gang i dag.

Last ned sjekklisten

Maler

aktivitetsplan-mockup

Mal til årshjul og aktivitetsplan

Har du et operativt verktøy til din markedsstrategi? For å få på plass en god markedsstrategi er det viktig å ha en aktivitetsplan som konkretiserer og visualiserer dine markedsaktiviteter.

Denne malen inneholder alle komponenter du bør inkludere i din aktivitetsplan, og er et operativt verktøy som skal hjelpe deg å ta markedsstrategien ut i livet.

Last ned mal

Ønsker du å sjekke ut vår podcast i samarbeid med MFO?

Ja, gjerne