Har du behov for en dyktig markedsfører?

Markedssjefene er et konsulentselskap som leverer marketing for hire. Hos oss kan du leie markedsførere, når du vil og så lenge du vil.

Våre konsulenter er spesialister på markedsføring. Vi er fagsterke, fremoverlente og hyggelige å ha som kollegaer. Vi setter oss stadig inn i nye problemstillinger og kommer raskt i gang.

Kontakt oss

Hva er
marketing
for hire?

Les mer om marketing for hire

Når du plutselig opplever et behov for markedsføringskompetanse – står vi klare til å hoppe rett inn i den rollen du trenger.

Ved å leie inn en fagekspert fra et engasjerende fagmiljø får du ikke bare tilgang til én konsulent, men en hel markedsavdeling – med stor variasjon av tilnærminger, kunnskap og perspektiv

Marketing for hire

Fagområder

Vi kan dekke flere behov

Markedsstrategi, grafisk design, content marketing, kundereise og PR er bare noen av mange tjenester du bør ha med i markedsføringsmiksen.

Vi tilbyr spisskompetanse innen alle fagområder av markedsføring.

Fagområder Les kundecase
Ansatt skriver på mac
Kjersti sitter i sofa og smiler
Ansatt med mac smiler. Foto
Ansatt smiler. Foto.

Roller

Roller vi kan fylle

Vi kan fylle én konkret rolle i en fast stillingsprosent, eller sette sammen en komplett markedsavdeling med konsulenter som har akkurat den fagkompetansen du har behov for.

Våre erfarne fageksperter blir raskt en del av din markedsavdeling. Omfang og varighet bestemmer du selv.

Markedssjef Digital markedsfører Markedsavdeling Designer CMO Innholdsprodusent Brand manager Inbound spesialist Performance rådgiver Webredaktør Strategisk rådgiver
Se alle roller vi kan fylle Om oss Bli en av oss