Lei en markedsfører i Stavanger

Markedssjefens kvalitetsstempel

Markedssjefene er Norges eneste rendyrkede Marketing for hire selskap. Vi leier ofte ut markedsførere med ulik bakgrunn og kompetanse til virksomheter som ikke har behov for å ansette hele spekteret av markedsførere internt. I andre tilfeller der det er nødvendig å dekke en stilling ved eksempelvis sykemelding, permisjon eller i påvente av en ansettelse. Så enten kan du leie én markedsfører eller leie et sammensatt team tilpasset ditt behov.

Totalt er vi nærmere femti fast ansatte, noe som gjør Markedssjefene til et av landets aller fremste kompetansemiljøer innen markedsføring. Når gjengen ikke sitter ute hos kunder har vi kontorplass på Fomo Works, Sandnes.

Jeg trenger en markedsfører
Lei en markedsfører i Stavanger

Utvalgte kunder

Hos oss i Markedssjefene har vi derfor et bredt spekter av konsulenter som dekker følgende roller:

Strategi

Markedssjef Strategisk rådgiver

Annonsering

Digital markedsfører Performance rådgiver

Kreatører og produksjon

Innholdsprodusent Designer

Optimalisering

Webredaktør PR og kommunikasjon

Møt Team Stavanger

Aleksander Husebø

Markedssjef

Kreativ og proaktiv markedssjef som kjapt ser nye og spennende løsninger. Bred erfaring med strategi, nettsider, konsept og idéutforming, kreative kampanjer, SoMe innholdsproduksjon og filmproduksjon. 

Portrettbilde av Kristin

Kristin Madsen

Leder Stavanger

Har lang og bred erfaring fra strategi til operativt markedsarbeid innen teknologi og ledelse. Har jobbet mye med rebranding, strategi, markedsplaner og partner markedsføring. 

Portrettbilde av Lina

Lina Halvorsen

Digital markedsfører og tekstforfatter

Lina brenner for tydelig og målbevisst kommunikasjon. Har god erfaring innen teknologi, næringseiendom, kultur, olje og gass og bygg- og anleggsbransjen.

Portrettbilde av Isabell

Isabelle Simonsen

Markedssjef

Engasjert og strukturert markedssjef, som elskere å oppnå resultater ved å bruke databasert kunnskap og kreative løsninger. Hun har god erfaring innen bransjer som teknologi og industri, og jobbet med merkevarebygging, SEO, webanalyse, nettsider og prosjektledelse, både innen B2B og B2C.

Oliver Karlsen

Digital markedsfører

Digital markedsfører som trigges av kreativitet og solide resultater. Jobber med innholdsproduksjon og annonsering i sosiale medier, og sørger for at din virksomhet er synlig i digitale flater. Har erfaring innen reiseliv, detaljhandel, byggebransjen og fagforbund. 

Kontakt oss

Ring oss Send en epost