Hva er fordelene ved å bruke marketing for hire-konsulenter?

Har du behov for en ekstra markedsressurs i en kortere eller lengre periode? Ved å leie inn marketing for hire-konsulenter fra Markedssjefene får du erfarne fageksperter på plass i løpet av kort tid. Våre konsulenter er fagsterke, fremoverlente og løsningsorienterte. Vi setter oss stadig inn i nye problemstillinger og jobber målrettet med gode leveranser for deg som kunde.  

Her gir vi deg 6 fordeler ved å bruke marketing for hire-konsulenter når du har behov for markedsførere.

1. Leveranser av høy kvalitet 

Våre konsulenter er fagsterke både på strategisk og operativt nivå. Vår spisskompetanse er å skape en helhetlig markedsføring for deg, med en gjennomgående rød tråd i alle aktiviteter. Vi setter oss raskt inn i dine behov, slik at vi kan hjelpe deg og selskapet ditt med å nå dine mål på den mest effektive og fornuftige måten. For å kunne løfte markedsføringen din til et høyere nivå er det både nyttig og nødvendig med et sett friske øyne utenfra. Med et utenforstående blikk vil vi utfordre deg til å tenke nytt og evaluere satte rutiner. Med en ny tilnærming til planer, verktøy, maler og rutiner vil du med høy sannsynlighet kunne løfte markedsføringen din til et enda høyere nivå.

2. Unik kompetanse og bred bransjeerfaring

Vi har opparbeidet oss en unik kompetanse ved å jobbe i diverse bransjer med tilhørende ulike arbeidsoppgaver. Kundene våre jobber i et bredt spekter av bransjer – som varehandel, utdanning, energi, kosmetikk, teknologi og abonnementstjenester. Slik lærer vi oss stadig nye metoder, som fint kan benyttes på tvers av ulike selskaper og bransjer. Vi tilegner oss ny kunnskap i hvert eneste oppdrag, som videre er utgangspunktet for en entusiastisk delingskultur som vi er stolte av.

3. Fleksibilitet 

Du som kunde avgjør hvilket omfang du ønsker å leie våre konsulenter. Du kan enten leie inn en hel markedsavdeling hvor flere konsulenter med ulik fagkompetanse jobber strategisk for å definere mål, og sette opp markeds- og aktivitetsplaner. Du kan også leie inn én konsulent på fulltid eller deltid som vil hjelpe deg å gjennomføre helt konkrete oppgaver. Skulle ditt behov endre seg, kan du enkelt justere både omfang og varighet av oppdraget.

4. Du sparer tid og kostnader på rekruttering 

Rekruttering er tidkrevende og kostbart. Ved å leie inn en marketing for hire-konsulent sparer du mye tid på både ansettelsesprosessen og opplæring. Det tar ofte lang tid før en fast ansatt er ordentlig oppe og går. Vi derimot vil raskt gjøre en vurdering på hva som er kritisk, relevant og irrelevant å sette seg inn i. Dersom du har et tydelig og klart mandat, kan vi sette i gang – umiddelbart. Det er også en klar fordel at feilansettelse ikke er en risiko. Skulle ikke din tilegnede konsulent være riktig match? Ja, da vil vi gjøre en ny vurdering, slik at du får på plass en person som passer bedre for deg og oppdraget.

5. Konsulenten er en forlengelse av din arbeidskultur

Som kunde er du vår samarbeidspartner og kollega. Vi blir mer enn gjerne en del av din avdeling. Ved å jobbe sammen med deg og dine ansatte i deres omgivelser blir vi et naturlig tilskudd i gjengen, og det trives vi godt med.

6. Et sterkt fagmiljø i ryggen

Hver for oss har vi i Markedssjefene ulik spisskompetanse i de ulike fagområdene innen markedsføring – til sammen har vi verktøykassen du trenger. Noen av fagområdene vi i kan tilby er markedssjefer, designere, tekstforfattere og merkevarespesialister. Når du leier en eller flere markedsressurser hos oss kan du med trygghet vite at du også får kompetansen fra hele markedsavdelingen vår. Kompetansedeling og overføring er en stor del av den interne kulturen vår, og din dedikerte konsulent vil kontinuerlig få ny input fra andre kollegaer. Dette bidrar til at vi aldri er ferdig utlærte, og at vi kan hjelpe deg å se utfordringer fra et nytt perspektiv, og jobbe løsningsorientert på en effektiv måte. Vi er stolte av den interne ja-kulturen som preger vårt arbeidsmiljø, og den tar vi med oss til deg.

Trenger du en dyktig markedsfører på laget? Ta kontakt med oss her.