Vi hjelper deg med

Markedsstrategi

Merkevarestrategi Markedssjefene, kvinne ser på tavle

Få en operativ markedsstrategi på 1-2-3

Trenger du litt hjelp til å løfte blikket og samle trådene i markedsføringen? Gode innspill og sparring utenfra kan gi deg det du trenger for å lage en enkel og operativ markedsstrategi, uten at det koster skjorta.
 
Vi har god erfaring med å gjennomføre mindre strategiprosjekter, der vi ser på markedssituasjonen virksomheten din er i, hvilke mål du har og hvilke kanaler, budskap og tiltak vi anbefaler for å komme dit. Vi er vant til å sette oss inn i nye bransjer, kunder og problemstillinger, slik at vi raskt forstår utfordringene og kan hjelpe dere et skritt videre.
 

Slik hjelper vi deg med en markedsstrategi på 1-2-3:

  1. Du sender oss underlag og innsikt slik at vi kan forberede oss
  2. Vi gjennomfører en 3 timers workshop med to dyktige rådgivere fra oss og nøkkelpersoner hos dere
  3. Vi oppsummerer og oversender anbefalinger og forslag til prioriterte tiltak som du kan bruke til å ferdigstille markedsstrategien din

Temaer for workshopen er:

  • Mål
  • Posisjonering
  • Målgrupper
  • Overordnet budskap og tone of voice
  • Innholdsstrategi
  • Kanaler og aktiviteter
  • Evt. andre temaer du ønsker å diskutere

Hvem passer markedsstrategi pakken for?

Markedsstrategi på 1-2-3 passer for SMB-selskaper som har begrensede markedsføringsressurser, og som trenger hjelp av eksperter til å vurdere hvilke markedsmessige muligheter som finnes og hvordan disse best kan utnyttes. Pakken passer også for deg som er markedssjef i et større selskap, og som ønsker innspill fra eksperter utenfor virksomheten.

Pris:

Markedsstrategi på 1-2-3 har en fastpris på 30.000 kr og inkluderer planlegging og gjennomføring av workshop, samt oppsummering av anbefalinger og forslag i en enkel markedsstrategi. Dersom du ønsker hjelp i det videre markedsarbeidet, for eksempel til å gjennomføre markedsaktiviteter som defineres i markedsstrategien, står våre dyktige digitale markedsførere klare for deg.

Skal vi ta en hyggelig prat om hva vi kan hjelpe deg med i en workshop?

Ja takk!