Webinar: Hva er SEO?

… og hva har endret seg siden Koronaepidemien slo inn over oss?

Visste du at så mange som 80% av alle søk gjøres via Google? Nå som vi ikke lengre kan oppsøke hverandre fysisk er det forretningskritisk å være synlig i digitale kanaler. Google spesielt. Her kan du få et gratis webinar med enkel innføring i SEO, og om hvordan våre vaner har endret seg nå som vi er mye mer hjemme enn ellers.

Temaer som dekkes:

  • Grundig innføring i hva SEO er
  • Søketrender, og hvordan Covid-19 har påvirket landskapet
  • Konkrete tips til hvordan løse SEO-utfordringer

Hvem passer dette for:

Webinaret passer for deg ønsker å få en forståelse for hva SEO er, og hvordan din bedrift kan dra nytte av å jobbe med dette fremover.

Om SiteImprove:

Siteimprove tilbyr verdens mest omfattende sky-baserte programvare for Digital Presence Optimization (DPO). Siteimprove sin Intelligence Platform gir deg tankevekkende innsikt som styrker deg og teamet ditt i jobben med å skape innhold av høyere kvalitet, tiltrekke mer trafikk, måle digitale prestasjoner og jobbe mot regulatorisk samsvar – alt fra ett sted.

Bilde av Strula som smiler

Foredragsholder: Sturla Lang

Sturla jobber som forretningsutvikler i Siteimprove og har over 10 års erfaring i SEO-faget. Sturla har en holistisk tilnærming til SEO hvor kundereisen er grunnpilaren. Gjennom å jobbe strukturert med research, analyse og de psykologiske faktorene som skaper bevegelser hos kunder, skapes også de mest effektive SEO-strategiene. I Siteimprove jobber Sturla med selskapets største private og offentlige kunder, i tillegg til å holde foredrag på temaer knyttet til digital strategi.Er du fortsatt usikker på hvordan du skal sette i gang med SEO?

Ta kontakt med oss her