Faglig innhold

Vi digger å holde oss oppdatert på faget vårt, og vi er ikke redde for å kaste oss over nye prosjekter eller utfordringer. Og siden vi er en gjeng dedikerte markedsførere med ulik spisskompetanse, sitter vi på bøttevis med nyttig kunnskap, tips og triks. Dette vil vi dele med deg!

På denne siden finner du maler, webinarer og e-bøker med faglig innhold og inspirasjon.

E-bøker Maler Webinarer

E-bøker

Guide: Slik lykkes du med din digitale salgsstrategi

En digital salgsstrategi handler om å forstå kundereisen og bør være en forlengelse av bedriftens salgsstrategi. Målet med en effektiv digital salgsstrategi er å gi salg innhold, ressurser, systemer og verktøy, slik at de effektivt kan signere flere kunder.

Last ned guide
markedsføringstrender for 2022 gratis guide

Markedsføringstrender for 2022

Markedsføring i 2021 har stilt høyere krav til digital kompetanse og har skapt større konkurranse online. Du må være relevant, aktuell og synlig. Hvilke kanaler, trender og verktøy bidrar til god synlighet i 2022? Vi la markedsføringshodene våre i bløt, og resultatet er en guide med trender som vi mener blir viktige å følge med på i året som kommer. Last ned guiden gratis i dag, og la deg inspirere!

Last ned guide

Kom i gang med smart content marketing 

Mangler du en effektiv plan for innholdsmarkedsføringen din?

Last ned guiden vår, og få full innsikt i de verktøyene, strategien og metodene du trenger. Vi gir deg konkrete eksempler, nyttige tips og triks – her får du et slagverk som gir deg en flying start!

Last ned guide
SEO Sjekkliste cover

Sjekklisten for SEO

Drømmer du om høyere rangering og økt synlighet på Google, men usikker på hvor du skal begynne? I et hav av verktøy, tips og metoder, deler vi vår beste sjekkliste for søkemotoroptimalisering (SEO).
Last ned sjekklisten
Markedssjefenes guide til en optimal nettside

Markedssjefenes guide til en optimal nettside

Nettsiden er navet i all markedsføringen du gjør. Det er hit du ideelt sett sender målgruppen din. Men hvordan optimaliserer du nettstedet ditt, og sikrer økt konvertering fra besøkende?

Last ned guiden vår, og få innsikt, tips og triks for å optimalisere nettsiden din –alt samlet i én PDF!

Last ned guide

Guide: Start en markedsavdeling

Bedrifter som er i oppstartsfasen delegerer ofte markedsarbeidet mellom de ansatte – både mellom gründere og partnere. Når behovet for en separat markedsavdeling melder seg, ønsker vi å kunne tilby deg en enkel, gratis guide for å komme i gang.

I guiden vil du finne 7 enkle steg som vil få prosjektet i gang, og ikke minst lede deg i riktig retning.

Last ned guide
Markedssjefenes sjekkliste for brief til byrå

Sjekklisten for brief til byrå

For å få mest mulig verdi ut av dine kampanjer er det viktig at du og byrå snakker samme språk og forstår hverandre.
Derfor har vi laget en sjekkliste med punkter man bør gå gjennom slik at dere sammen finner den beste løsningen for din kampanje.
Last ned sjekklisten
Markedssjefenes sjekkliste for deg som vil øke ROI og salg

Sjekklisten for for deg som vil øke ROI og salg

Har du tatt pulsen på markedsføringen din? Det kan være overveldende og komplisert å favne over alt du burde gjøre av markedsaktiviteter. Derfor har vi laget en sjekkliste med de viktigste grepene du bør gjøre om du vil øke ROI og salg.

Last ned sjekklisten vår gratis og få nødvendige tips og informasjon om hvordan du og din bedrift kan komme i gang i dag.

Last ned sjekklisten

Maler

Gratis årshjul og aktivitetsplan

Mal til årshjul og aktivitetsplan

Har du et operativt verktøy til din markedsstrategi? For å få på plass en god markedsstrategi er det viktig å ha en aktivitetsplan som konkretiserer og visualiserer dine markedsaktiviteter.

Denne malen inneholder alle komponenter du bør inkludere i din aktivitetsplan, og er et operativt verktøy som skal hjelpe deg å ta markedsstrategien ut i livet.

Last ned mal

Webinarer

Tre av Markedssjefenes ansatte rundt et bord

Smarketing hos Markedssjefene

Trenger du tips til hvordan salg og marked kan jobbe bedre sammen? Se vår casefilm. Her ser vi ser nærmere på hvordan salg og marked kan jobbe optimalt sammen og sørge for at samarbeid skaper verdi, med Markedssjefene selv som case.

Av Trine Sandvik Kolbjørnsen, Andreas Brekstad og Trine Visdal.

Se casefilmen
Portrett av Trine K

Markedsføring i nedgangstider

Bruker du mye tid på å gruble over hvilken strategi og tiltak du bør iverksette for at din bedrift skal komme styrket ut av COVID-19 pandemien? Vi tilbyr nå et gratis webinar for å hjelpe deg å ta de riktige valgene.

Foredragsholder: Trine Sandvik Kolbjørnsen

Se webinaret
Bilde av Strula som smiler

Hva er SEO og hva har endret seg siden koronaepidemien slo inn over oss?

Visste du at så mange som 80% av alle søk gjøres via Google? Nå som vi ikke lengre kan oppsøke hverandre fysisk er det forretningskritisk å være synlig i digitale kanaler. Google spesielt. Her kan du få et gratis webinar med enkel innføring i SEO, og om hvordan våre vaner har endret seg nå som vi er mye mer hjemme enn ellers.

Foredragsholder: Sturla Lang

Se webinaret

Sjekk også våre podcasts i samarbeid med MFO

Sjekk ut Markedslønsj Hør på Spotify