Vi styrker oss på Inbound Marketing

Bilde av Andreas

Vår tredje mann er på plass! Markedssjefene er nå en variert og herlig gjeng med et bredt spekter av kompetanse vi kan tilby kundene våre. Andreas kommer fra Techweb og Meltwater, og bringer med seg spesialistkompetanse på Inbound Marketing og Hubspot.

Andreas er en bereist, nysgjerrig og allsidig markedsfører med god erfaring innen Inbound Marketing og med Hubspot spesialisering på innerlomma. Heldige oss som har kapret han!

Inbound Marketing, Hubspot & Medieanalyse

Andreas kommer fra Techweb, hvor han gjennom ulike sertifiseringer og praktisk erfaring har blitt spesialist på Hubspot. Med bakgrunn fra B2B-salg er han en racer på Inbound Marketing, som ofte er knyttet tett opp mot leadsgenerering og salg.Med seg i bagasjen har Andreas flere spennende erfaringer fra Meltwater. Her har han jobbet med medieovervåkning av blant annet aviser, nettsider, sosiale medier og blogger. Han har også fått bryne seg på Influencer Marketing i forbindelse med lansering av et nytt produkt. Andreas tok produktet til sitt hjerte og ble Meltwaters go-to person på dette området. Som den utadvendte og blide personen han er, var det derfor ikke unaturlig at han fikk jobbe i kulissene på Vixen Influencer Awards.

– Hvordan vil du bruke denne ekspertisen i Markedssjefene?

Det ligger mye strategi bak nettside optimalisering og SEO. For å oppnå gode resultater tror jeg det er viktig å være strategisk og analytisk og ha et godt øye for det grafiske. Jeg har vært heldig som har fått jobbe med hele den digitale kjøpsprosessen. Denne kunnskapen tror jeg vil bidra til å optimalisere produksjon av markedsmateriell og gi økt konvertering.

Andreas vil også styrke Markedssjefenes teknologikompetanse:

– Jeg har alltid hatt en genuin interesse for teknologi, i tillegg til at jeg er analytisk anlagt og har en forståelse for komplekse data. Å kunne kombinere dette med markedsføringsfaget er noe som motiverer meg, og det er gøy å se når det gir gode resultater.

Med en solid kompetanse innen Inbound Marketing og Hubspot er vi glade for å ha Andreas på teamet. Han er klar for å løfte våre kunder ytterligere på områder som nettside optimalisering, konvertering og SEO. Vil du bli bedre kjent med oss? Ta kontakt