Hils på Kjartan – ny markedssjef i hus!

Kjartan er det nye utskuddet, eller innskuddet om du vil, på stammen hos Markedssjefene. Han kommer fra interiørbransjen og har de siste årene jobbet som markedssjef for Wik & Walsøe som gjør suksess nasjonalt og internasjonalt med sine glass- og porselensserier.

Hva synes du er det morsomste med markedsføring?

Det som fascinerer meg mest er det mentale aspektet – hvordan virkemidler vi bruker kan rokke ved følelsene våre og generere gode relasjoner til merker og videre skape personlig tilknytning, identitet og opplevelser. Målet er selvfølgelig et salg. Et godt salg, hvor følelsen vedvarer og skaper et gjensidig forhold mellom forbruker og merke.

Hva er din spesialkompetanse?

Jeg jobber iherdig for forenkling av budskap. Og budskap som skal treffe den det gjelder til riktig tid og på riktig sted. Gjerne i hjertet. I det store markedsføringshjulet er jeg mest opptatt av merkevarebyggingen og hvordan budskapet skal utformes for å berøre deg som enten privatperson eller som del av en arbeidsplass. Med dette kommer et intenst ønske om å finne merkets riktige posisjon i forhold til konkurrentene. På toppen har jeg en god dose operasjonell- og strategisk designerfaring.

Hvorfor valgte du Markedssjefene som din nye arbeidsplass?

Det første som slo meg deg jeg fant Markedssjefene på Facebook var “Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før? For et genialt konsept!”. Å leie ut markedskompetanse gjør ikke bare at du har en ressurs som er der for deg, men et helt team som har ekspertise innen sine fagområder og kan rykke inn for å se på ethvert behov eller utfordring du måtte ha.

Når du ikke markedsfører, hva driver du ellers med?

Jeg dyrker kreativiteten på fritiden om det være seg trening, foto eller illustrasjon. I tillegg digger jeg kake! Derfor blir det litt baking innimellom. PS. Jeg tåler gluten 😉

Vi ønsker Kjartan velkommen til oss! Ønsker du hjelp av Kjartan og resten av gjengen i Markedssjefene? Kontakt oss her.